Жителів Львівщини закликають економити електроенергію

bh6qr5---c808x456x50px50p-up--5ecce027883a737f3ba03a01b387d6cd

Максим Козицький розповів, чи ввели на Львівщині планові та аварійні відключення електроенергії

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у Телеграм ще раз нагадав мешканцям області про економію електроенергії, що дасть можливість не застосовувати погодинних відключень. Він повідомив, що через більше споживання електроенергії у вихідний день «Укренерго» запровадило тимчасові знеструмлення у семи областях.

"Сьогодні зранку графіки погодинних відключень запровадили для 7 областей України, але цього виявилось недостатньо, адже зросло споживання електроенергії у порівнянні з буднями та попередньою суботою. Тому НЕК «Укренерго» дало розпорядження ввести у цих областях аварійні відключення всіх категорій споживачів. На Львівщині планових та аварійних відключень немає, але прошу усіх підтримати наших енергетиків та енергосистему, щоб не дійшло до більших обмежень" - написав очільник ОВА.

Козицький наголосив, що надалі важливо економити електроенергію і намагатися максимально обмежити її використання у пікові години навантаження на енергосистему країни – з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Використання електроенергії в одній області впливає на роботу енергосистеми у всій державі. Енергетики цілодобово працюють над тим, щоб світло було у кожній домівці.

Читайте про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: