Хто буде після путіна, - військовий експерт Бадрак

Screenshot_20221107-102046_Chrome

Директор Центру армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак зазначив, що такі можливості вбачаються у колах російських спецслужб, армійських та у потужної групи Пригожина та Кадирова

Про це він розповів в етері Еспресо.

"Зараз фахові кола говорять про те, що розглядаються три можливих групи, звідки може з'явитися наступник Путіна. Передусім, це кола спецслужб, тобто ФСБ, які очолюють Патрушев (секретар радбезу Росії, – ред.) та Бортніков (керівник ФСБ, - ред.). Друга потужна група – це Пригожин та Кадиров, які посилилися на тлі морального знищення військових та досягли відставки Лапіна (генерал-полковник, який був на посаді командувача угрупування російських військ "Центр", – ред.), а також, що всі негативи були поглинуті військовими, які безпорадні вести війну", - прокоментував військовий експерт.

Валентин Бадрак додав, що Пригожин поводиться як крадій у законі, який хоче ще більше посилитися та очевидно пропонує Путіну "безпекову програму" як фізичного захисту, так і путінської влади у разі заколоту.

"І треті кола – це армійські, але я не вірю, що там той же самий Суровікін (генерал армії РФ, командувач об'єднаного угрупування російських військ, - ред.) може сприйматися як авторитетна людина, тому що вбивства мирних людей в інших країнах, Сирії та Україні, навряд чи нададуть підстав вбачати у цьому нелюді якогось майбутнього політика. Відповідно, серед військових немає очевидного лідера, а є багато людей, які себе скомпрометували", - зауважив Бадрак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: