На Львівщині врятували двох 70- річних жінок, заблокованих у квартирах

FB_IMG_1667809870892

Протягом доби рятувальники Львівщини двічі надавали доступ до помешкання для надання допомоги.

Про це повідомляє у Facebook ГУ ДСНС у Львівській області.

6 листопада о 09:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в м. Трускавець на вул. Стебницькій, 9 Дрогобицького району в квартирі на першому поверсі п`ятиповерхового житлового будинку, не виходить на зв’язок та не відчиняє двері власниця, 1950 року народження.
До місця події було направлено рятувальників 7-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець.
Рятувальники за допомогою висувної драбини через вікно забезпечили доступ в квартиру працівникам поліції та медикам. В помешканні знаходилась жінка та потребувала медичної допомоги. Після огляду медиків жінку госпіталізували у Дрогобицьку міську лікарню.

Цього ж дня о 12:02 до рятувальників надійшло, ще одне повідомлення, що в м. Львові на вул. Інструментальна, 6 на другому поверсі двоповерхового житлового будинку потребує медичної допомоги власниця, 1951 року народження. Відкрити самостійно двері жінка не могла.
До місця події було направлено чергове пожежно-рятувальне відділення м. Львова.
Рятувальники за допомогою висувної драбини забезпечили доступ в квартиру працівникам поліції та медикам. Після огляду медиків жінку було вирішено госпіталізувати у Лікарню Святого Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова. Тож, рятувальники за допомогою медичних нош потерпілу транспортували до карети швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: