Сьогодні об 11-00 розпочнеться Радіодиктант національної єдності: де слухати та куди надсилати роботи для перевірки

Screenshot_20221109-081054_Google

9 листопада, у День української писемності та мови, Суспільне Мовлення, Перший, Українське радіо запрошують усіх охочих об 11:00 за київським часом долучитися до XХIІ Радіодиктант національної єдності-2022.

Авторкою тексту цьогорічного диктанту буде українська письменниця та режисерка, членкиня Українського ПЕН PEN Ukraine Ірина Цілик, а читатиме його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

До методичної роботи над Радіодиктантом вже традиційно долучиться мовознавиця, докторка філологічних наук @Лариса Масенко.

Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українське радіо (https://youtu.be/uCeRRtB5pHE) та Радіо Культура, Суспільне Новини (https://youtu.be/66bMl5vRnBg). Водночас флешмоб укотре вийде за межі суто радіоформату: він наживо транслюватиметься на телеканалах та діджитал-платформах Суспільного Мовлення.

Написання Радіодиктанту-2022 адаптовано до умов воєнного часу. У різних країнах світу будуть облаштовані студії для написання диктанту для вимушених переселенців та українців, які живуть за кордоном. Також уже традиційно Радіодиктант писатиме антарктична експедиція Національний антарктичний науковий центр на станції «Академік Вернадський».

Надіслати свою роботу для перевірки можна так:
Надішліть паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

Сфотографуйте/відскануйте написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf). Надішліть текст до 11:00 10 листопада на [email protected] або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

Детальніше про умови написання Радіодиктанту – за посиланням: https://corp.suspilne.media/newsdetails/5419

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: