На Львівщині повідомили про замінування десятка обʼєктів

вибухотехніки

Зловмисники повідомили про замінування десятка об’єктів на Львівщині, зокрема закладів освіти, ресторанів та університет.

У всіх випадках вибухових пристроїв на територіях об’єктів не знайшли, інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Напередодні, 10 листопада, працівники Головного управління Нацполіції у Львівській області у різний час отримали кілька повідомлень про замінування.

В одному випадку, інформація про замінування стосувалась загальноосвітніх шкіл Львова, а також двох ліцеїв та гімназії. Заявник в електронному листі, який надіслав на пошту закладів, вимагав виплатити йому кошти у розмірі 100 тисяч гривень. Після обстеження усіх освітніх закладів, вибухового пристрою не знайшли.

Близько 14:30 год від ГУ НП   у Львівській області надійшла інформація про можливе замінування одного із торгових центрів та всіх ресторанів «Макдональдс» у м. Львові. В повідомленні заявник не вказав конкретний торговий центр та місто, в якому він розташований, тож обстежували усі. Вибухового пристрою також не знайшли.

Наприкінці робочого дня, о 19:30 год, ще одне повідомлення про можливе замінування стосувалось трьох корпусів НУ «Львівська Політехніка». При цьому, підрив приміщень запланували на ранок 11 листопада. На щастя, небезпека не справдилася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: