На Львівщині запустять ще одну лінію сортування відходів

Screenshot_20221114-201645_Chrome

Її продуктивність становить 50 тис тонн/рік.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Напередодні департамент паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА здійснив передачу у комунальну власність Новояворівської міської ради лінії для сортування відходів.

Лінію сортування відходів МСЛ 1-50 вартістю майже 5,5 млн грн закупили за кошти резервного фонду Державного бюджету України у ТОВ «Хаммель-Україна». Продуктивність сортувальної лінії становить 50 тис. тонн/рік.

Лінії такого типу застосовують на сміттєзвалищах, або окремо збудованих заводах для подрібнення та сортування різноманітних відходів: побутове сміття, змішані відходи, будівельні відходи, органічних та неорганічних відходів, макулатури та полімерів, з метою їх подальшого вторинного використання та утилізації.

Нагадаємо, у Львівській області працюють 5 ліній для сортування відходів, які змонтовані на полігонах ТПВ у містах Самбір, Буськ, Червоноград, Золочів та Стрий. Загалом упродовж 2022 року здійснили передачу двох ліній для сортування відходів: Стрийській і Новояворівській територіальним громадам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: