росія наближає світ до ще однієї «світової війни»

221115171406-poland-missile-crater
Кратер біля невеликого села Пшеводув, Польща, де польські чиновники підтвердили, що двоє людей загинули внаслідок вибуху.

Колишній президент росії дмитро медведєв заявив, що падіння ракети на кордоні Польщі свідчить про те, що Захід наближається до світової війни.

Про це пише CNN.

«Інцидент із нібито українським «ракетним ударом» по польській фермі доводить лише одне: ведучи гібридну війну проти Росії, Захід наближається до світової війни», – написав медведєв у Twitter.

росія заперечує свою причетність до ракети, яка впала на сході Польщі у вівторок і вбила двох людей, приблизно в той самий час, коли москва розпочала найбільшу хвилю ракетних ударів по українських містах за понад місяць.

Цей удар став першим прямим ударом по країні НАТО під час вторгнення росії в Україну. Невідомо, хто випустив ракету і звідки саме вона була запущена, хоча польське МЗС назвало її «російською».

Нагадаємо, вчора був наймасштабніший ракетний удар за час повномасштабного вторгнення. Окупанти випустили по Україні понад 100 ракет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: