19-річна спортсменка з Трускавця - друга у світовому рейтингу кращих борчинь

FB_IMG_1668755740308

Міжнародна федерація боротьби (UWW) оприлюднила рейтинги кращих борців світу станом на листопад 2022 року.
У ваговій категорії до 55 кг серед жінок друге місце у рейтингу посідає студентка ІІІ курсу Львівського коледжу спорту, уродженка Трускавця Олександра Хоменець.


Перше місце в рейтингу займає борчиня з Японії Маю Мукайда, котра змагалася з нашою землячкою на Чемпіонаті світу в Белграді (Сербія).

Про це повідомляє у Facebook Трускавецька міська рада.
19-річна вихованка тренерів Петра Біласа, Андрія Бирки, Ореста Скобельського Олександра Хоменець – срібна призерка світової першості та європейського чемпіонату, золота призерка європейської юніорської першості та бронзова призерка чемпіонату світу серед юніорок.
Трускавець пишається своєю землячкою, уболіває за неї та підтримує її. Нагадаємо, що минулого року Олександра була удостоєна почесного звання «За заслуги перед містом», а цьогоріч Трускавецька міська рада преміювала видатну спортсменку, виділивши їй грошову винагороду у розмірі 25 тис. грн. Бажаємо Олександрі Хоменець нових перемог, щастя і удачі, здоров`я та Божої опіки, щоб ще багатократно її прізвище лунало зі світових подіумів на прославу України та рідного Трускавця!
На фото: вручення Олександрі Хоменець почесної відзнаки міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським (День незалежності України, 24 серпня 2022 р.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: