У Рівному під час ракетного обстрілу від переляку померла молода жінка: не витримало серце

Screenshot_20221118-080727_Chrome

“Це Юля. Її з нами більше немає. Її забрала війна. Про неї не напишуть в газетах. Вона нас покинула не будучи пораненою чи в полоні. Вона злякалась бомби, яка прилетіла в місто Рівне.

Немає слів, щоб висловити співчуття родині та її маленькій дочці. Вона була безмежно закохана в Рівне, вона до безтями любила свою сестричку та маму та жила своєю донькою Олександрою. Вона ні за що не хотіла покидати Рівне, хоча мала таку можливість.

Вона оберігала свій дім, як мені сказала в останніх повідомленнях. Спочивай з миром! Ти назавжди залишишся в наших серцях”, – написала на своїй сторінці подруга Юлії.

 Як розповів для «РВ» заступник директора Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги Олег Ушкевич, жінку звати Юлія, їй було 40 років:

Це було у магазин «Радимо». Під час сигналу повітряна тривога о 16:10 надійшов виклик, що жінці, яка була у магазині, стало зле. Жінка втратила свідомість. За шість хвилин на місце приїхала бригада швидкої допомоги. Було діагностовано клінічну смерть, бо в жінки не було пульсу. Бригада проводила серцево-легеневу реанімацію. На допомогу першій бригаді виїхала ще одна бригада. Дві бригади проводили реанімаційні заходи більше пів години. Однак вони виявилися неуспішними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: