У Львові ДТП: внаслідок наїзду автомобілів травмовані двоє пішоходів

316200830_502359828602460_1735577834032972654_n
Фото: поліція Львівської області

72-річних жінку та чоловіка з травмами доставили до лікарні.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Так, 18 листопада на вулиці Городоцькій внаслідок наїзду автомобіля «Citroen Berlingo» під керуванням 63-річного мешканця Львівського району була травмована 72-річна жителька Львова, котра, як попередньо встановили правоохоронці, раптово вийшла на проїзну частину.

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у медзаклад.Того ж дня на вулиці Зеленій водій автомобіля «Skoda Fabia», 39-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, також жителя Львова віком 72 роки.

Попередньо встановлено, що він переходив проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП чоловік був травмований та доставлений у лікарню.

За фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводяться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини подій.

Поліція Львівщини застерігає – в умовах ожеледиці та недостатньої видимості, а також відключення світлофорів внаслідок припинення подачі електроенергії водії транспортних засобів та пішоходи повинні бути максимально обережними та уважними – ретельно дотримуватись дорожніх правил, вірно оцінювати дорожню ситуацію та акуратно маневрувати.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: