Львівщина: головні події за добу

photo_2022-11-20_09-55-14
Фото: Максим Козицький у Телеграм

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головні події, що трапилися за минулу добу на території Львівської області

Про це Максим Козицький повідомив у Телеграм.

"19 листопада та ніч 20 минули у нашій області спокійно. Сьогодні о 09:15 сирени сповістили про загрозу ракетного удару. Небезпека досі є. Не ігноруйте це повідомлення. Будьте в укритті чи в іншому приміщенні за правилом «двох стін»" - написав він.

За інформацією «Укренерго», сьогодні у всіх регіонах України з 8:00 до 24:00 застосовуватимуть планові відключення електроенергії. Аварійних відключень не прогнозують.

Про планові відключення за вашою адресою читайте на сайті Львівобленерго.

За інформацією Козицького, двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибула 121 людина. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 533 особи.

Також, через ПП у Львівській області з України за добу виїхали 18 тисяч 829 людей. На в’їзд оформили 19 тисяч 306 осіб, з них українців – 18 тисяч 322.

Крім того, поліція області опрацювала 1195 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

З 1 грудня функції щодо виплати житлових субсидій та пільг переходять до органів Пенсійного фонду. Що зміниться: https://cutt.ly/FMKHlJl.

Нагадаємо, що на польському кордоні в чергах стоять 25 авто та 11 автобусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: