На Львівщині вперше в Україні запровадять е-квиток у приміських автобусах

IMG_8420

Львівщина першою в Україні запровадить е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, які курсують в межах області.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Максим Козицький за результатами засідання конкурсної комісії з відбору інвестора (оператора) для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних.

Переможцем стала компанія ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи». Інвестор за свої кошти закупить валідатори і встановить їх на приміські та міжміські автобуси, які курсують на території області.

Реалізація цього проєкту займе орієнтовнопів року, додає Козицький.

Е-квиток дозволить зробити обіг коштів у громадському транспорті Львівщини максимально прозорим, буде чіткий облік пільговиків, купляти квитки за проїзд можна буде через мобільний застосунок.

Нагадуємо, конкурс з відбору інвестора для впровадження е-квитка оголосили 3 серпня нинішнього року. Окрім компанії, яка перемогла, за можливість впроваджувати е-квиток на Львівщині змагалися: • ТОВ «МД Софт»; • ТОВ «Гіс-Сервіс»; • ТзОВ «Ізі софт»; • ТзОВ «Центральний маршрутизатор».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: