На Львівщині 48-річний чоловік згорів у власному будинку

FB_IMG_1669106008264

21 листопада о 12:23 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Забужжя Червоноградського району в житловому двоповерховому будинку, розміром 20×15 м.

До місця події було направлено рятувальників 22-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сокаль.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику одна з кімнат була задимлена. На місці пожежі виявлено тіло власника, 1972 року народження.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 кв.м, пошкоджено дерев'яну підлогу на площі 4 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 25 кв.м.

Врятовано: 3 будівлі.

О 12:38 пожежу локалізовано та о 12:42 ліквідовано.

Більшість пожеж у житлових приміщеннях, стається через куріння. Кинутий на постіль недопалок спричиняє її тління, що супроводжується густим їдким димом. Надихавшись уві сні диму, людина втрачає свідомість, а згодом помирає від отруєння.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Не паліть у ліжку, будьте уважними при поводженні з вогнем! Слідкуйте за станом та справністю електромережі. У разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо. Не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками.
Намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.
При виникненні пожежі негайно викликайте вогнеборців за номером 101, адже кожна хвилина у цій ситуації має вирішальне значення!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: