Будучи неспроможним здолати Збройні Сили України, росіяни воюють з немовлятами, — Залужний

278569083_297680202545065_4172781068753047628_n
Головнокомандувач ЗС України генерал Валерій Залужний.

Головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний відреагував на сьогоднішні російські удари по цивільних та критичній інфраструктурі.

Про це він написав у Facebook.

«Сьогодні країна-терорист російська федерація завдала масованого ракетного удару по об’єктам критичної інфраструктури нашої держави. Будучи неспроможним здолати Збройні Сили України, противник веде війну з мирними громадянами, теплоелектростанціями, лікувальними закладами і навіть немовлятами», — йдеться у повідомленні.

Під час сьогоднішньої атаки ворог здійснив 67 пусків крилатих ракет повітряного («Х-101/Х-555») і морського базування («Калібр»). Силами і засобами Повітряних Сил Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони знищено 51 крилату ракету, а також 5 дронів-камікадзе типу «Ланцет». Тільки по Києву було випущено 30 ракет, 20 знищено.

«Дякую військовослужбовцям, чий професіоналізм рятує життя. Ви є взірцем для всього світу. Те, що ви робите в умовах постійної нестачі озброєння, техніки, боєприпасів, - на межі можливого.

Дякую країнам-партнерам за надані системи ППО та ПРО, що прикривають небо над нами. Мир у Європі напряму залежить від стійкості та захищеності України», — написав Залужний.

Нагадаємо, російські загарбники у ніч на 23 листопада обстріляли пологове відділення Вільнянської лікарні, вбивши немовля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: