Нацвідбір на «Ігри Нескорених» відбудеться на Львівщині

invictus-games-ukraine-2022
Минулорічна збірна України на "Іграх Нескорених".

Національний відбір на міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх та чинних військовослужбовців, які отримали поранення, захворювання або інвалідність під час чи внаслідок служби цьогоріч відбудеться на Львівщині.

Самі ж «Ігри Нескорених» відбудуться у німецькому місті Дюсельдорф, повідомляє Львівська ОВА.

«Invictus Games» пройдуть з 9 по 16 вересня. Напередодні у Львові проведуть національні відбіркові змагання, на основі яких сформують склад національної збірної. 

Сьогодні, 24 листопада, у Львівській ОВА відбулась зустріч щодо організаційних моментів відбіркових змагань. Нараду очолив заступник міністра у справах ветеранів Євген Котик. 

«Нашу область для проведення спортивного тестування обрали невипадково – у нас є команда, у якої достатньо великий організаційний досвід. Саме на Львівщині на високому рівні відбувся минулий відбір. До проведення змагань, окрім фахівців спортивної галузі, також будуть залучені реабілітологи та фізіотерапевти, зокрема фахівці Західного реабілітаційно-спортивного центру», – пояснює керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім‘як.

Станом на сьогодні вивчається можливість об’єктів спортивної інфраструктури, на яких можна буде проводити заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: