На Львівщині без електроенергії 718 населених пунктів, - Козицький

Безымянный
Фото: ЛОДА

Енергетична ситуація на Львівщині дещо покращилася. Зараз одночасно користуватися електроенергією та водою можуть 50% споживачів Львівської області.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у Телеграм. Він зазначив, що перебоїв з постачанням тепла в області немає. Без електроенергії залишились 718 населених пунктів нашої області, 314 без живлення частково. 

Станом на цю годину є можливість подавати світло, воду та тепло у кожну домівку нашої області, але в енергосистемі України не вистачає потужності для цього. Це наслідок масованого ракетного удару, який ворог завдав по всій країні 23 листопада. Нагадаємо, усі області живляться від однієї енергосистеми. 

Якщо довго нема світла, зарядити ґаджети, загрітися і випити чогось теплого можна у Пунктах Незламності, які розгорнули у всіх районах нашої області. Їхні адреси повідомляють органи місцевого самоврядування. Також оголошення з адресами вивішують у населених пунктах.

Начальник області додав, що повітряних тривог на Львівщині не було. Також: 

  • Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибула ще 61 людина.
  • Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 528 осіб.
  • Поліція області опрацювала 1367 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів. 
  • На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 20 тисяч 229 людей. На в‘їзд – 18 тисяч 602, з них українців – 17 тисяч 719.

На початку грудня на Львівщині відбудеться найважливіша подія року в економічному житті заходу України – Західноукраїнський Форум Партнерства. Підприємців запрошують взяти участь в Бізнес Експо цього форуму.

Читайте також: Прикрив собою побратимів: на фронті загинув Герой зі Львова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: