В Ізюмі знайшли тіло дівчинки, яку росіяни зґвалтували та вбили

згвалтувпання дитини

Правоохоронці в Ізюмі на Харківщині ексгумували тіло неповнолітньої дівчинки, яку російські окупанти спочатку зґвалтували, а потім жорстоко вбили.

Про це вчора заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак під час онлайн-виступу на конференції «Можливі сценарії щодо переслідування росії за злочин агресії», що відбувається в Парижі за участю членів робочої групи з опрацювання питання створення спеціального міжнародного трибуналу щодо злочину агресії проти України.

Єрмак зазначив, що, згідно з офіційними даними Офісу Генерального прокурора України, за час повномасштабної війни росії проти нашої країни скоєно понад 47,9 тис. воєнних злочинів, загинуло більш як 8,4 тис. мирних жителів, зокрема 440 дітей. Знищено 46 тис. будинків і десятки тисяч об'єктів цивільної інфраструктури. Серед іншого, зруйновано 1,4 тис. закладів для дітей. 11,4 тис. юних українців були примусово вивезені за межі країни.

«Звірства, з якими ми стикаємося, вражають. Коли наші правоохоронні органи проводили ексгумацію в Ізюмі, то знайшли неповнолітню дівчинку, яку спочатку зґвалтували, а потім жорстоко вбили. Знайшли хлопця, якому перед стратою відрізали статеві органи. Ми виявляємо такі страшні речі щоразу, коли звільняємо новий населений пункт», – розповів керівник Офісу президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: