Як будуть відключати світло у Львові та області: графіки і зміни в них

Screenshot_20221129-075656_Chrome

Відповідно до розпорядження «Львівобленерго», відсьогодні електроенергією споживачів Львівщини забезпечують почергово: відключають орієнтовно на 8 годин, тоді повертають на 4 години, а згодом знову відключають приблизно на 8 годин.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"Через дефіцит потужності в енергосистемі до подібних відключень змушені вдатися у всіх областях нашої країни.

Провів нараду з керівництвом «Львівобленерго» щодо цих відключень. Розумію, що ситуація складна, але графіки планових відключень мають бути чіткішими, щоб жителі області могли спланувати свій час. Чіткі графіки мають скласти і оприлюднити найближчим часом.

Також важливо, щоб оператори «Львівобленерго» за 15-20 хвилин до відключення повідомляли про це об’єкти критичної інфраструктури та виробництва, які є у переліку тих, які дозволили відключати від живлення. В працівників цих об‘єктів має бути час, щоб встигнути вимкнути обладнання чи перейти на інші джерела електропостачання.

Ситуація змінюється динамічно, відповідно потужність, яку надають для Львівської області може збільшуватись чи зменшуватись – відтак зростатиме чи зменшуватиметься кількість й тривалість відключень. Про все інформуватиму", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: