Болото з колесами машин: на щойно відремонтованій вулиці у Львові посилюють охорону

6Z7A1981

Контроль на вулиці Пилипа Орлика у Львові, які тільки-но відремонтували, посилюють, заявили в ЛКП «Львівавтодор».

Пояснюють, що одразу як вулицю відкрили для проїзду, нові тротуари «окупували» автівки, а облаштовані газони та клумби зі зеленими насадженнями перетворюються на болото з колесами машин.

Також водії паркують авто на тротуарах, облаштованих тактильною плиткою для незрячих осіб. Відтак управління безпеки міста посилить роботу інспекторів з паркування на вулиці, а водіїв приватного транспорту просять з пошаною ставитися до майна громади міста і не порушувати правил паркування.

Читайте також: У Львові городяни платять за паркування біля своїх будинків майже втричі дорожче, ніж у Польщі

Нагадаємо, що для зручності водіїв на вул. П. Орлика облаштували 98 кишень для паркування, і додатково біля дитячої лікарні буде облаштовано парковку ще на 62 машини. Тому, просимо водіїв користуйтеся ними, а не газонами чи хідниками!

Інспекторам з паркування управління безпеки міста ми передали інформацію про часті порушення на вул. П. Орлика, тому на цій ділянці вулиці буде посилено контроль. 

«Також звертаємося до працівників ринку та торгових закладів по вулиці! Не створюйте дискомфорту пішоходам, паркуючи посеред тротуару свої транспортні засоби під час вивантаження товарів», - звертаються у ЛКП.

Нагадаємо, для проїзду транспорту відремонтовану вулицю Пилипа Орлика у Львові відкрили 16 листопада.

Ремонт розпочався у липні 2020 року. Проєкт ремонту вул. Пилипа Орлика розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку». Загальна вартість виконання робіт згідно з укладеним договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 74,8 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: