Колишній міністр інфраструктури очолить новостворене міністерство

уряд

Сьогодні Уряд прийняв рішення про обʼєднання Міністерства інфраструктури та Мінрегіон, нове міністерство очолить колишній глава Мінінфраструктури Олексій Кубраков.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

«Постановою пропонується перейменувати Міністерство інфраструктури на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, реорганізувати Міністерство розвитку громад та територій шляхом приєднання до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України», - йдеться у повідомленні.

Міністерство розвитку громад та територій, що припиняється згідно з цією постановою, продовжує виконувати функції та повноваження у визначених сферах до завершення здійснення заходів з приєднання до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, якому передаються функції та повноваження Міністерства розвитку громад та територій. Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури є правонаступником майна, прав і обов’язків Міністерства розвитку громад та територій, що реорганізується.

Нагадаємо, Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра інфраструктури і призначила його на посаду віце-прем’єр-міністра з відновлення України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: