У ЛМР розповіли про облаштування пунктів обігріву у закладах освіти

img6053-7b800ff5

Керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк у своєму щотижневому відеозверненні розповів про облаштування пунктів обігріву у міських закладах освіти, започаткування шкільної ліги з інтелектуальних ігор та світову ініціативу Година Коду для учнів.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Цього тижня ми дооблаштовували наші пункти обігріву. Вони почнуть працювати, коли протягом 24 годин у нашому місті не буде електроенергії та тепла. Тоді наші мешканці матимуть можливість прийти у них, зарядити мобільні телефони, випити гарячого чаю і провести час. Дякую кожному, хто долучився і допоміг нам в облаштуванні наших пунктів обігріву і дуже сподіваємось, що вони нам не знадобляться», - зазначив головний освітянин Львова.

Також, за його словами, у місті планують створити шкільну лігу з інтелектуальних ігор для учнів.

«Черговим нововведенням є те, що ми плануємо у Львові започаткувати шкільну лігу з інтелектуальних ігор, де діти зможуть у познавчальний час зі своїми друзями та однокласниками разом позмагатися та збільшити свої знання з різних сфер», - розповів Андрій Закалюк.

Керівник міського управління освіти нагадав, що із наступного тижня у львівських школах стартує Година Коду – світова ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів. У 2022 році у Львівській громаді вона триватиме два тижні. 

Він також закликав брати участь у шкільних заходах, приурочених до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині за минулу добу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: