Героя України Юрія Шухевича поховають на Личаківському цвинтарі у Львові

14137906_1652124618436147_1649439154_n
Юрій Шухевич помер у віці 89 років. Фото Микити Печеника

Героя України, сина командувача ОУН-УПА Романа Шухевича, громадського діяча та народного депутата України VIII скликання поховають у Львові. Чин похорону відбудеться 10 грудня на Личаківському цвинтарі.

Про це повідомили на сторінці Героя України 6 грудня.

Там розповіли, що тіло вже доправили із Німеччини, де він помер, до Львова.

Читайте також: Ми маємо Україну і повинні за неї боротися, – Юрій Шухевич

«Хочемо повідомити вам, що пан Юрко вже у рідному Львові. Запрошує спільно провести в останню путь Українця з великої букви, який Україну любив понад усе. Все своє життя він присвятив Україні і Богові, що йому давало силу винести той важкий хрест, який йому був суджений, гідно і мужньо. Тепер наш обов’язок гідно віддати шану герою», – йдеться в повідомленні.

Прощання відбудеться у п'ятницю. 9 грудня, у Соборі cвятого Юра з 15:00. Після цього відбудеться парастас у Гарнізонному храмі. Він запланований на 18:00.

Чин похорону розпочнеться у суботу, 10 грудня, о 11:00 у Гарнізонному храмі святих Петра і Павла і завершиться на Личаківському цвинтарі.

Нагадаємо, Герой України Юрій Шухевич помер у ніч проти 22 листопада. Йому було 89 років. Останні хвилини свого життя він провів у Німеччині, де перебував на лікуванні.

Юрій Шухевич – Герой України, син командувача ОУН-УПА Романа Шухевича, громадський діяч, народний депутат України VIII скликання.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: