Кращі гібридні авто із США

жовтий автомобіль

Кожне масштабне зростання цін на паливо не могло не відобразитись на стандартах автомобільної індустрії. Саме тому у дев'яностих роках минулого сторіччя багато виробників почати виготовляти гібридні авто, які зараз продаються на українському сайті AUTO.RIA. Їх ключовою особливістю стало поєднання транспорту двигуна внутрішнього згоряння з електромобілем. Перш за все, це дозволило зменшити паливні витрати і зробити транспортні засоби більш екологічними. Стандарт настільки припав до душі користувачам, що дотепер жодна нова колекція не обходиться без декількох гібридів.

Переваги гібридних автомобілів

До безперечних переваг володіння гібридом можна віднести наступні особливості:

1. Зменшені витрати палива. Внаслідок гібридної складової економія витрат палива здатна досягати від 15 до 40%. Певна річ, наведені цифри залежать від моделі та конфігурації, однак вплив на фінансовий аспект у будь-якому випадку буде відчутним.

2. Зниження викидів вуглекислого газу у атмосферу. Піклування про екологію – заняття цілковито індивідуальне. Тим не менш, можливість знизити кількість викидів CO2 на 30%, просто змінивши модель автомобіля – надзвичайно зручний спосіб прояву екологічної свідомості. 

3. Зменшення частоти дозаправки. За рахунок гібридної складової використання палива буде не таким інтенсивним, як у випадку виключно із ДВЗ. Внаслідок цього реалізація потреби у відвідуванні автозаправної станції стане значно рідшою.

Внаслідок цих особливостей споживачі продовжують робити вибір на користь гібридних авто. Варто розглянути найбільш популярні автомобілі у цій категорії на даний момент.

Toyota Prius

Свого часу дана модель була випущена на ринок у якості одного з найперших гібридів. Внаслідок того, що вона стала справжньою сенсацією серед покупців, навіть сьогодні Prius вважається доволі популярним варіантом. Не в останню чергу це пов'язано із широким модельним рядом, дозволяючи підібрати комплектацію під свій смак.

Honda Accord Hybrid

«Акорди» мали успіх на наших теренах ще до появи гібридної версії. Тепер є можливість пересвідчитись, що і в даній конфігурації бренду Хонда є що запропонувати. Крім знижених витрат палива, модель характеризується великим функціональним об'ємом салону і багатьма специфічними мультимедійними функціями. Крім цього, гібрид може похвалитися міцною підвіскою, що дозволяє комфортно почувати себе навіть на найбільш нерівних сегментах дороги.

Chevrolet Volt

Також популярне гібридне авто з США, яке припало до душі не одній сотні водіїв. Внаслідок цього модель пережила цілих дві ітерації. Наразі гібрид не випускається, а остання модель зійшла з конвеєра у 2019 році, однак на онлайн платформах ще можна знайти Вольт у потрібній конфігурації. До переваг варто віднести вдалий баланс між ДВЗ та електрикою. Потужна батарея дозволяє у екстреній ситуації проїхати близько 80 кілометрів виключно на електриці.

Honda CR-V Hybrid

Ще одне гібридне авто варте уваги. Водії полюбили цей кросовер за великий простір багажного відділення та прекрасно відрегульований баланс підвіски, завдяки чому поїздки нашими дорогами не відчуваються дискомфортними. Установка складається з 4-циліндрового двигуна для бензину та двох електричних. Завдяки цьому досягається потрібний баланс, що і робить гібридну складову настільки потужною. 

Оскільки автомобільні виробники США вже довгий час виділяють певний сегмент виробничих потужностей для гібридів, знайти потрібну модель не так і складно. Потрібно лише визначитись із комплектацією та іншим набором характеристик, які повинні бути у авто, яке підійде найкраще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: