рф атакує енергооб'єкти України, бо мстяться за Кримський міст

путін
Фото з відкритих джерел.

російський диктатор володимир путін офіційно підтвердив, що рф цілеспрямовано атакує кричну, зокрема енергетичну, інфраструктуру України.

Його цитують російські пропагандисти.

путін поскаржився на «галас» щодо російських ударів по енергетичній інфраструктурі України.

«Так, ми це робимо. Але хто ж почав? Хто вдарив по Кримському мосту? Хто підірвав лінії електропередач з атомної електростанції Курська? Хто не подає воду до Донецька? Неподача води до мільйонного міста — це акт геноциду», — відповів диктатор.

Читайте також: У кремлі кажуть, що путін проїхався Кримським мостом (відео)

Нагадуємо, Україна з початку жовтня нинішнього року пережила вісім масованих атак ворога по енергоінфраструктурі України. Востаннє окупанти обстрілювали країну у понеділок, 5 грудня. Тоді запровадили аварійні відключення світла по всій Україні.

У жовтні нинішнього на Кримському мосту, який з'єднує росію та окупований Крим стався вибух. Окупаційна влада заявила про займання цистерни з паливом на вантажному потязі, що стояв на залізничній лінії мосту. Пізніше у рф заявили, що на автомобільній дорозі мосту підірвали вантажівку, через що зайнялися залізничні вагони з паливом та частково завалилися два прольоти автомобільної частини мосту. У кремлі звинуватили в підриві Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: