У тимчасово окупованому Маріуполі назріває бунт проти колаборантів

photo_5228884789392689152_y
Маріупольці стоять у черзі за гарячою кашею. Фото: міськрада

У захопленому росіянами Маріуполі люди готуються до так званої «тихої революції». Городяни бачать, що місцеві колаборанти роблять все лише для «своїх», а цивільні змушені виживати.

Про це заявили у законній мерії 8 грудня.

Читайте також: У Маріуполі окупанти зносять щодня по одному будинкові, - мерія

Маріупольці «дякують» так званому меру іващенко за транспорт, який не їздить, та не посипані тротуари й дороги. Люди просто не можуть пересуватися містом. Також жителі «вдячні» за квартири, які псевдо-мер роздає своїм «наближеним, а звичайні смертні проживуть без світла, води, газу, і з мінусом у квартирі», - розповідають в міськраді.

Читайте також: «Діти замерзли! Де вікна»?: як в окупованому Маріуполі переживають холоди (фото)

Кажуть, що ідея окупантів перекрити все пропагандою із тріском провалилася. Невдоволення наростає і вже скоро може перетворитися у відкритий бунт.

Нині відомо, що загарбники мінують передмістя Маріуполя. Все вказує на прискорене та посилене укріплення міста, пояснили у мерії. А у військовій адміністрації повідомили, що окупанти скупчують військові частини обабіч захопленого міста. Схоже, готуються до битви за місто, бо добре усвідомлюють тенденції на фронті, заявляв глава відомства Павло Кириленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: