У Львові збираються створити Центр ветеранського розвитку

IMG_8684

У ЛНУ ім. І. Франка відбувся круглий стіл на тему «Реінтеграція ветеранів через освіту та бізнес».

Там обговорювали питання створення Центру ветеранського розвитку на базі університету. Про це повідомляє пресслужба університету.

Організаторами заходу виступали Міністерство у справах ветеранів України та Львівський національний університет імені Івана Франка. Під час засідання йшлося також про сучасні потреби ветеранів війни та їхню професійну реадаптацію, можливості доступу до фінансових послуг для розвитку ветеранського бізнесу та програми професійного навчання.

«Система переходу від військової служби до цивільного життя ветеранів війни є загальнонаціональним проєктом, реалізація якого дозволить ветеранам отримати все необхідне для того, щоб інтегруватися в суспільство й розвивати післявоєнну економіку нашої держави. Запровадження центрів ветеранського розвитку стане ключовим поштовхом запуску ефективної системи супроводу ветеранів війни та членів їхніх сімей після звільнення та протягом року для задоволення їхніх освітніх потреб, підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку праці та запровадження підприємницьких ініціатив», – розповів перший заступник міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: