Львів зупинився за крок до статусу Європейської волонтерської столиці 2024

3188876238377342274362852802755983035456497n-42ed8529
Фото: ЛМР

Львів зупинився за крок до отримання статусу Європейської волонтерської столиці 2024 року. Про це стало відомо сьогодні під час церемонії закриття Європейської волонтерської столиці 2022 року (м. Ґданськ), під час якої назвали місто, яке стало столицею у 2024 році.

Про це повідомляє Пресслужба ЛМР.

Львів до останнього змагався за цей титул з італійським містом Тренто, однак у фіналі журі все ж надало перевагу супернику. Не зважаючи на програш, участь у конкурсі була корисною для Львова, адже це дає змогу інтегруватись в різні європейські волонтерські спільноти, зокрема у Centre for European Volunteering, організатора конкурсу «Європейська волонтерська столиця», та розпочати співпрацю в цьому напрямку з іншими європейськими містами, країнами.

Фото: ЛМР

Додамо, що Львів став першим українським містом, яке потрапило до фіналу цього конкурсу. Щоб потрапити у фінал активна молодь міста разом із мережею молодіжних просторів ТВОРИ! підготували розширену заявку, пройшли розширене анкетування, зняли відео-візитку та презентували волонтерський рух Львова на пітчингу.

Довідка

Фото: ЛМР

Centre for European Volunteering – організація, що об’єднує різноманітні національні, локальні волонтерські центри у всій Європі. Конкурс «Європейська волонтерська столиця» покликаний поширювати культуру волонтерства у муніципалітетах, пришвидшувати динаміку його розвитку.

Читайте також: У Львові під час благодійного аукціону зібрали понад 100 тис грн на допомогу ЗСУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: