Завтра Львів попрощається з Героєм Володимиром Блощаком

1-f25bf7f0
Фото: ілюстративне, автор: Роман Балук

Завтра, 12 грудня, громада Львівської МТГ попрощається з Героєм Володимиром Блощаком, який загинув у під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Володимир проходив військову службу у Національній Гвардії України.

Мерія висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Володимира, пише пресслужба ЛМР. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Біографічна довідка Героя

Володимир Блощак народився і проживав у с. Підбірці, навчався у Підбірцівській ЗОШ, закінчив Національний університет «Львівська Політехніка», факультет «Міжнародні відносини. Працював у ПАТ кондитерська фабрика «Світоч». А з початку повномаштабного вторгнення росії пішов служити добровольцем.

У нього залишилась дружина та двоє дітей.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Володимира. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, б колег, усіх, хто знав його, любив та шанував. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Парастас 11 грудня о 17:00 год, вдома. Чин похорону в понеділок 12 грудня о 11:00 год. Поховання відбудеться на кладовищі с. Підбірці.

Вічна пам'ять Герою України! Царство небесне!

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: