«Вибуховий подарунок»: у ГУ польської поліції пролунав вибух

Польща
Фото: Польський автопатруль. policja.gov.pl

Вчора у будівлі Головного управління поліції Польщі вибухнув пакунок, який командувач отримав під час робочого візиту в Україну.

Про це повідомило МВС Польщі, пише RMF 24.

«Один із подарунків, які командувач отримав під час робочого візиту в Україну, вибухнув», - повідомили у відомстві.

В результаті вчорашнього вибуху в Головному Управлінні поліції в одній кімнаті на першому поверсі обвалилася стеля. Пошкоджено також кімнати вище, аж до другого поверху, де має свій кабінет генерал Ярослав Шимчик.

Міністерство внутрішніх справ та адміністрації повідомляє, що під час візиту в Україну генерал Шимчик зустрівся з керівництвом місцевої поліції та екстрених служб. 

«Подарунок був подарунком одного з керівників українських служб», - йдеться в повідомленні. Про який саме подарунок йдеться, не уточнили. 

Міністерство внутрішніх справ та адміністрації підтверджує неофіційну інформацію RMF FM про те, що генерала Ярослава Шимчика госпіталізували після вибуху. Повідомляється, що він отримав незначні тілесні ушкодження та перебуває під наглядом. Також незначні поранення отримав цивільний співробітник командування, якого не госпіталізували. Також постраждала ще одна людина.

«Польська сторона звернулася до української з проханням надати відповідні пояснення. Справою від початку займаються прокуратура та відповідні служби», - запевняють у МВС. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: