5 причин спробувати тональний крем Yves Rocher

молода дівчина наносить тональний крем

Те, наскільки вдалим буде макіяж, суттєво залежить від тону шкіри обличчя. Пігментні плями, неоднаковий відтінок в різних ділянках лиця, почервоніння, дрібні прищики – все це можна замаскувати з допомогою якісного тонального засобу. Наприклад, французького бренду Yves Rocher.

Головні переваги тональних засобів Yves Rocher

Навіть якщо ви досі не користувалися косметикою Yves Rocher, то, швидше за все, чули про цю компанію, адже вона одна з небагатьох у світі займається створенням преміальних косметичних засобів на натуральній основі. Тож якщо бажаєте, купити тональний крем, який не лише якісно замаскує дрібні недоліки шкіри, але й буде корисним для обличчя, то розробки Yves Rocher – саме те, що потрібно.

Можна назвати як мінімум 5 переваг тональних засобів цього бренду, завдяки яким їх варто спробувати:

1. Натуральний склад.

Близько 90% складників косметики бренду мають натуральне походження. Якщо говорити про тональні основи компанії, то вони створені на основі натуральних олій та екстрактів лікарських рослин, таких як волошка, байкальська шоломниця, настурція, водорості, афлоя тощо.

2. Приємна текстура.

Більшість тональних основ виробника має легку текстуру флюїда, яка дозволяє наносити засіб на шкіру тонким рівномірним шаром, без ефекту маски.

3. Комплексний вплив на шкіру.

Окрім тонуючого пігменту, в складі засобів містяться речовини, які зволожують і живлять шкіру, запобігаючи її зневодненню, лущенню, усувають подразнення та почервоніння.

4. Широка палітра відтінків.

Кожен тональний засіб Yves Rocher доступний в декількох варіантах відтінків, серед яких легко вибрати ідеальний тон і для дуже світлої, і смаглявої шкіри.

5. Вигідна ціна.

Косметичні засоби Yves Rocher відповідають найвищим стандартам продукції люксової якості. В то самий час вартість косметики цього бренду чуттєво нижча, ніж розробки інших популярних преміальних виробників.

Яку тоналку з асортименту Yves Rocher вибрати?

В лінійці тональних засобів бренду є доволі багато продуктів, тож вибрати ідеальний варіант для будь-якого типу шкіри буде нескладно. Скажімо, засіб на основі волошки ідеально годиться для тонуючої бази під макіяж. Для шкіри, схильної до сухості, компанія розробила зволожувальний флюїд на основі екстракту ромашки та едуліса. А тим, хто бажає з допомогою тоналки замаскувати вікові зміни, сподобається засіб з серії Сяяння Молодості на основі мікрогранул рожевого воску.

І це ще далеко не повний асортимент інноваційних тональних засобів Yves Rocher.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: