Ексчиновник з Херсонщини налагоджує подачу води до військових баз окупантів у захопленому Криму

photo_5262824802081685654_y

Так званий посадовець окупаційної адміністрації у захопленій частині Херсонщини допомагає ворогові відновити подачу прісної води до тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомили у Службі безпеки України 19 грудня.

Там розповіли, що йдеться про колишнього керівника Басейнового управління водних ресурсів нижнього Дніпра, який на початку повномасштабного вторгнення підтримав російських загарбників. Саме він після захоплення регіону добровільно пішов на співпрацю з агресором і погодився очолити створене окупантами «государственное унитарное предприятие водных ресурсов Херсонской области».

На цій «посаді» він виконує вказівки кремля щодо налагодження безперебійного водопостачання до військових баз рф на території українського півострова. Для цього колаборант підписав «доручення» щодо незаконного приєднання до складу окупаційного органу підрозділів Північно-Кримського каналу.

Через цю гідротехнічну артерію він намагається забезпечити подачу дніпровської води до місць тимчасової дислокації окупаційних угруповань у захопленій частині півдня України.

Йому повідомили про підозру за обіймання посади у органах, створених окупантами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: