Ремонтувати відрізок львівської вулиці Шевченка доведеться довше, ніж до кінця року

ремонт дороги
ілюстративне фото, з архіву редакції.

У міськраді пояснили, чому так повільно просувається реконструкція вулиці Шевченка у Львові.

Кажуть, що зважаючи на погодні умови, дорожники виконують ті роботи, які є можливими.

У ЛКП «Львівавтодор» розповіли, що нині відбувається реконструкція інженерних мереж, прокладання футлярів зовнішнього освітлення та телефонних комунікацій тощо. Роботи на відрізку від вул. Яцкова до вул. Бортнянського виконані на 70%. Цю ділянку планували відкрити для проїзду до кінця року, однак тепер все залежатиме від погоди.

«Погода минулого тижня не могла не вплинути на перебіг ремонтних робіт. Попри це, в рамках реконструкції вул. Шевченка, на ділянці від вул. Яцкова до вул. Бортнянського вже повністю змонтували трамвайні плити. Тут роботи виконувалися при плюсовій температурі і ділянка була накрита захисним матеріалом, щоб вберегти від намокання основу під трамвайні плити», - пояснюють в ЛКП.

Додали, щодо відрізку від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого. Минулого тижня там продовжували облаштовувати каналізаційний колектор діаметром 1000 мм та займалися під’єднанням ринв до мереж водовідведення від будинків.

Нагадаємо, з 1 червня 2021 р розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка – ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізничної.

Проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачена реконструкція всіх інженерних мереж, влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій по середині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Також влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення, влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: