USAID передала Україні енергообладнання на 100 тисяч доларів

97255f4aef15b6c1d0fceaf616e5b086_XL
Фото з відкритих джерел.

Американські партнери з організації USAID передали для Укренерго енергообладнання на 100 тисяч доларів.

Про це повідомляє пресслужба Укренерго.

«Нове обладнання загальною вартістю понад 100 тисяч доларів від наших американських партнерів з USAID вже готується для встановлення на одну з пошкоджених обстрілами росіян підстанцій», - йдеться у повідомленні.

Це пристрої, які дозволяють керувати технологічними процесами та моніторити ключові технологічні параметри роботи підстанції, вчасно виявляти проблеми в обладнанні та запобігати виникненню аварій. 105 одиниць такого обладнання безкоштовно надала організація USAID.

Незважаючи на логістичні обмеження доставка була оперативною. І ось обладнання вже в Україні, налаштовується та невдовзі поїде на об'єкт.

Допомога від USAID вже найближчим часом працюватиме для повернення світла і тепла українцям в одному з регіонів країни. Дякуємо партнерам за безумовну та швидку підтримку, за розуміння пріоритетності відновлення енергетичних об’єктів, щоб зимою українці мали доступ до електроенергії.

Це та інше ключове замінене обладнання дозволять відновити роботу підстанції, а з нею – і стабільність енергопостачання у регіоні, який наразі потерпає від дефіциту потужності, передача якої ускладнена через пошкодження ключових об’єктів генерації та передачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: