П'ятеро українців загинули внаслідок ворожих атак

47_big
ілюстративне фото

За добу росіяни вбили ще п'ятьох українців. Також постраждали восьмеро мирних мешканців.

Про це 20 грудня повідомив Кирило Тимошенко, який є заступником глави Офісу президента України.

Він розповів, що на Донеччині загинули троє цивільних, а ще п'ять людей - зазнали поранень. Як уточнив очільник військової адміністрації регіону Павло Кириленко, дві людини загинули у Бахмуті, ще одна — у Залізному. Також у Бахмуті ще двоє людей зазнали поранень, ще по одному пораненому — у Щербинівці, Очеретиному та Лимані.

За даними ОВА, з початку повномасштабного вторгнення внаслідок дій росії загинув щонайменше 1271 цивільний житель Донеччини, ще 2762 людини — поранені. Ця статистика не враховує ситуацію у Маріуполі та Волновасі, де нині вести підрахунки неможливо.

Тимошенко додав, що на Херсонщині загинули двоє цивільних, ще троє людей постраждали. У регіоні ворог продовжує тероризувати населення. За даними військової адміністрації, російські окупанти 42 рази обстріляли територію Херсонщини. Били з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, також по області завдано ракетного удару.

Під ворожим вогнем вкотре опинилися житлові квартали Херсона. росіяни поцілили в обʼєкт критичної інфраструктури, освітній заклад, будівлю ХОДА, приватні та багатоквартирні будинки, сказав її очільник Ярослав Янушевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: