17 українців постраждали від російських атак минулої доби: є й жертви

i133700
ілюстративне фото

За добу окупанти вбили п'ятьох українців, ще 17 мирних мешканців отримали різні поранення.

Про це розповів Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу президента України, 21 грудня.

Донецька область

Так, на Донеччині є четверо загиблих, у тому числі ідентифікували двох цивільних, яких окупанти вбили раніше. А також в області постраждали восьмеро людей.

Вночі росіяни вели обстріли по всій лінії фронту від Вугледара до Лимана, повідомив про ситуацію в регіоні Павло Кириленко, який є начальником ОВА.

Додав, що на Волноваському напрямку 1 людина загинула і 2 дістали поранення у Вугледарі. На Донецькому напрямку без жертв, але є руйнування. У Кураховому пошкоджено 4 будинки та інфраструктурний об'єкт, у Курахівці — 3 будинки та господарчі споруди. Також уночі та вранці обстрілів зазнали Авдіївка, Мар'їнка і Красногорівка. На Горлівському напрямку росіяни напередодні вдень завдали ракетного удару по Костянтинівці — пошкодили дитсадок і 2 будинки. У Бахмуті 5 цивільних дістали поранення, пошкоджено 1 будинок. На Лисичанському напрямку 1 людина загинула у Торському Лиманської громади.

Херсонська область

У регіоні загинув один цивільний, також відомо про шістьох поранених. Очільник військової адміністрації області Ярослав Янушевич повідомляв, що минулої доби ворог 71 раз обстріляв територію Херсонщини, зокрема - житлові квартали звільненого обласного центру.

Запорізька область

Двоє людей отримали поранення у Запорізькому регіоні від російських атак. Ворог близько з перших днів вторгнення: за 50 км від Запоріжжя, зовсім поруч з Оріховим та Гуляйполем. 62 удари за добу прийшлися по запорізьким громадам: є руйнування, додав очільник військової адміністрації Олександр Старух.

Харківська область

Тут один мирний мешканець отримав поранення. Зі слів глави Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, російські окупанти продовжують обстріли мирних мешканців прифронтових та прикордонних територій Чугуївського, Куп'янського, Харківського та Ізюмського районів області.

Учора вдень внаслідок ворожого обстрілу в Вовчанська зруйновано житловий будинок. Поранення отримала та була госпіталізована 72-річна жінка. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: