Для дітей, які лікуються у Львові, збирають гроші на обладнання, що допоможе врятувати 7 життів щодня

320054778_8478758655530653_4927751996895477363_n

У Львові оголосили збір на додаткові наркозно-дихальні апарати для лікарні Святого Миколая, де проходять лікування діти, зокрема, ті, які постраждали унаслідок збройної агресії рф.

Про це повідомили у Першому медичному об'єднанні міста, на базі якого діє медзаклад.

Розповідають, що таке устаткування забезпечує високу точність контролю життєво важливих функцій організму під час операцій і створює необхідний рівень безпеки для пацієнта.

За час війни дитяча лікарня святого Миколая у Львові стала місцем порятунку для сотень постраждалих від війни маленьких українців. Їх транспортують евакуаційними поїздами та автівками швидкої медичної допомоги. Тут кожен лікар, медсестра, працівник роблять все, щоб рятувати дітей, які постраждали від військової агресії.

Кількість пацієнтів зросла майже втричі. А для надання якісної допомоги потрібне матеріальне технічне забезпечення, зокрема, сучасне медичне обладнання.

Зараз перед хірургами дитячої лікарні стоїть складний виклик - черги дітей на операції. Хірурги змушені оперувати вночі, щоб врятувати всіх дітей. Це ще супроводжується постійними відключеннями світла та повітряними тривогами. Кожного дня в лікарні святого Миколая 5-7 маленьких пацієнтів потребують операцій. А наркозна станція, яка є незамінною в проведенні хірургічних, нейрохірургічних, кардіологічних втручань, - є незамінною для довготривалої анестезіології.

На сьогодні лікарня має одну таку станцію, а треба мінімум 3. Це дозволить лікарям швидко та паралельно робити ще більшу кількість операцій, а дітям не доведеться чекати на їх проведення та втрачати дорогоцінний час.

Вартість одного апарату 2.2 млн грн. Це допоможе рятувати 7 маленьких пацієнтів щодня - понад 2 тисяч дітей щороку тільки в стінах лікарні Святого Миколая. 

Як долучитись до проєкту?

Є кілька простих кроків

  • Пожертвувати будь-яку комфортну суму на цей проєкт за лінком
  • Залучити свій бізнес, спільноту, друзів, знайомих та разом подарувати найкращий різдвяний подарунок для постраждалих дітей. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: