Що робити, якщо світло вимикають не за графіком: у Львівобленерго дали поради

світло
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

У Львівобленерго пояснили, що робити мешканцям регіону у разі, якщо адреси на вимкнення світла немає у графіку, але електроенергію все одно відключають за погодинним відключеннями.

Про це повідомили у компанії.

Трапляються окремі випадки, коли адреса клієнта не вказана у графіку на сайті і чат-боті «Львівобленерго», але фактично вимикається за погодинними відключеннями. Або ж адреса клієнта на сайті «Львівобленерго» віднесена до однієї з груп, але вимикають за графіком іншої групи.

Там пояснюють, що це пов’язано із:

  • зміною схем електропостачання,
  • ремонтами чи використанням резервних ліній.

За яким тоді графіком орієнтуватися?

У Львівобленерго пояснюють, що є кілька варіантів:

  • Ви можете визначити групу відключень за фактичними вимкненнями та наявністю електроенергії за Вашою адресою. Візьмемо до прикладу графік відключень на четвер: якщо в цей день (четвер, 22 грудня) у Вас з 5:00 до 9:00 та з 17:00 до 21:00 є електроенергія, а з 1:00 до 5:00 та з 13:00 до 17:00 електроенергії немає — це І група графіку відключень.
  • Якщо з 1:00 до 5:00 год та з 13:00 до 17:00 є електроенергія, а з 9:00 до 13:00 та 21:00 до 1:00 електроенергії немає — це ІІ група графіку відключень.
  • Якщо з 9:00 до 13:00 год та з 21:00 до 1:00 є електроенергія, а з 5:00 до 9:00 та 17:00 до 21:00 електроенергії немає — це ІІІ група графіку відключень.
  • Якщо Вам не вдається самостійно визначити приналежність до групи відключень, у такому випадку потрібно подати звернення диспетчеру (обов’язково під час відсутності електроенергії!)
  • через чат-бот «Львівобленерго» у Viber або Telegram (https://loe.lviv.ua/viber_telegram.html), кнопка «Немає світла»,
  • зателефонувати у кол-центр «Львівобленерго». Диспетчерська служба опрацює Ваше повідомлення і за необхідності внесе зміни у технічні програми для відображення коректної інформації на сайті та в чат-ботах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: