За добу росіяни вбили одну людину, а 14 - поранили

i133700
ілюстративне фото

Жертвою ворожих атак по Україні минулої стала одна людина. Ще чотирнадцять отримали поранення.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко у четвер, 22 грудня.

З його слів, цивільний загинув на Херсонщині. У регіоні внаслідок російських обстрілів, які не вщухають, поранення дістали шестеро мирних мешканців.

Ситуацію в регіоні коментує очільник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич. Каже, що ворог 60 разів обстріляв територію регіону. Били з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Під ворожим вогнем знову опинилися житлові квартали Херсона. росіяни атакували суднобудівний завод, приватні та багатоквартирні будинки.

Троє поранених людей за добу є на Донеччині. Павло Кириленко, який очолює регіональну ОВА, говорить, що напередодні вдень росіяни завдали ракетного удару по Покровську — поцілили на територію підприємства. Обійшлося без жертв та руйнувань. На Волноваському напрямку тривають артобстріли Вугледара — пошкоджено 3 будинки, ніхто не постраждав. На Горлівському напрямку 1 людина поранена та 1 будинок пошкоджено у Бахмуті.

Гучно було у Часовоярській громаді — пошкоджено лінії електропередач. У Костянтинівці внаслідок обстрілу пошкоджено школу.

Троє людей постраждали й на Миколаївщині. У області росіяни 21 грудня обстріляли Очаків. Серед поранених - 10-річний хлопчик, розповів вранці наступного дня глава військової адміністрації регіону Віталій Кім.

Натомість у Харківській області поранення отримали двоє цивільних. Тут за добу росіяни обстріляли населені пункти Куп'янського, Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів, що розташовані поруч з кордоном та лінією зіткнення, сказав Олег Синєгубов, начальник ОВА.

Від залишених ворогом мін та нерозірваних боєприпасів також постраждали люди. У селі Новий Бурлук Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався та отримав осколкові поранення 45-річний тракторист. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості. В Ізюмі від вибуху боєприпасу отримав поранення 39-річний чоловік, який намагався розібрати боєприпас у себе вдома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: