росіяни зносять драмтеатр у Маріуполі (відео)

театр

росіяни у окупованому Маріуполі зносять залишки драмтеатру, де весною вбили кілька сотень людей.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Знесення руїн Драматичного Театру - безумовне намагання сховати назавжди фізични докази найбільшого одночасного навмисного вбивства українців росіянами з початку цієї фази війни. Окупанти навіть не приховують своїх намірів», - пише Андрющенко. 

Отже, повному демонтажу підлягає задня та центральна частина театру, проте фронтальну залишать цілою, як «основу реконструкції». Тобто демонтується лише ті частини будівлі, які доводять бомбардування, а не вигаданий пропагандою підрив з середини. 

«Понад 300 маріупольців загинуло. Весь світ сдрогнувся. А росіяни продовжують цинічно робити вигляд нічого. Мразота. Справжня мразота. 

Ні, правду все одно не сховати. Достатьно відеодоказів, свідчень свідків та тих, хто вижив. Відплата невідворотня. Але», - наголосив радник. 

Другий раз за останні 100 років росіяни будують Драм театр на кістках загиблих буквально. За радянських часів його було побудовано в місці захоронення солдатів вермахту, яких було ексгумовано лише в 2017-2018 роках. Тепер планують будувати на кістках маріупольців. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: