На Львівщині рятувальники двічі допомагали медикам транспортувати хворих

321736912_596078995617930_2698262797455387352_n
Фото: ДСНС

Рятувальники спільно з медиками проводили роботи по транспортуванню хворого з дев’ятого поверху до карети швидкої допомоги, та жінки, яку за допомогою легких нош транспортовано до карети швидкої медичної допомоги.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Так, 23 грудня о 10:48 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Червоноград на вул. Стуса, 9 Червоноградського району на дев'ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в одній з квартир знаходиться чоловік, 1991 року народження, без свідомості, який має надмірну вагу та потребує госпіталізації.

Пожежно-рятувальним відділенням спільно з медиками та працівниками поліції за допомогою медичного гамака проводились роботи по транспортуванню хворого з дев’ятого поверху до карети швидкої допомоги.

Цього ж дня о 14:56 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Червоноград на вул. Сокальська,40 Червоноградського району на п’ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в одній з квартир власниця, 1947 року народження, впала та не може самостійно відкрити двері.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою автодрабини надано доступ працівникам поліції для потрапляння в квартиру, де знаходилася власниця, яку за допомогою легких нош транспортовано до карети швидкої медичної допомоги та госпіталізовано в Червоноградську центральну міську лікарню.

Читайте також про головні події на Львівщині за добу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: