Окупант із «днр» нападав і обкрадав жителів Херсонщини

рф

Служба безпеки України оголосила про підозру за трьома статтями бойовикові терористичної організації «днр», який воював проти України у Херсонській області, де знущався над цивільними. Потім він потрапив до полону ЗСУ.

Про це повідомили у Службі безпеки України.

Розповідають, що на початку повномасштабного вторгнення він добровільно прибув до ворожого «військкомату» у тимчасово окупованому Новоазовську на Донеччині. Там його призначили старшим стрільцем у складі 9-го полку морської піхоти 1-го армійського корпусу рф.

Перебуваючи у лавах агресора, брав активну участь у бойових діях проти Сил оборони у напрямку Херсон-Кривий Ріг. Крім цього зловмисник спільно з російськими загарбниками здійснював розбійні напади на жителів захопленої Каховки.

Під час таких «нальотів» окупанти грабували громадян, а у разі спротиву – застосовували зброю. Бойовик потрапив в полон українських захисників у жовтні цього року. У зловмисника вилучено автоматичну зброю і боєприпаси.

За даними контррозвідки СБУ, затриманим є мешканець Донецької області, який після 24 лютого цього року приєднався до незаконних збройних формувань «народной милиции днр». Потім його «відрядили» до складу окупаційних угруповань рф і направили на південний фронт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: