росіяни поранили вісьмох українців за добу

війна
Фото з відкритих джерел ілюстративне

Минулої доби від російських атак постраждали восьмеро цивільних в Україні.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко у середу, 28 грудня.

Розповідаємо водночас, яка ситуація в цих регіонах.

Донецька область

Троє людей отримали поранення внаслідок російських обстрілів на Донеччині. Павло Кириленко, який очолює регіональну військовову адміністрацію, говорить, що постраждали мешканці Бахмута.

Додає, що ніч проти 28 грудня в області минула відносно спокійно, та все ж були поодинокі обстріли на різних ділянках фронту.

На Донецькому напрямку під вогонь потрапила Мар'їнка. Напередодні ввечері Авдіївка зазнала масованого артобстрілу старої частини, а вночі та вранці були поодинокі прильоти по всьому місту — без жертв. На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, також відбулися обстріли Торського Лиманської громади — там без жертв.

Харківська область

Тут постраждали двоє людей, зокрема - одна людина підірвалась на ворожій міні. У Куп’янську внаслідок обстрілу 57-річна жінка отримала вибухову травму. Госпіталізована у важкому стані, уточнив глава ОВА Олег Синєгубов.

А в Ізюмському районі 23-річний чоловік підірвався на вибуховому пристрої. Доставлений до лікарні у стані середньої тяжкості.

Щодо ситуації із обстрілами ворога, Синєгубов каже, що минулої доби ворог з артилерії, танків, мінометів та іншого озброєння обстрілював прикордонні райони Харківщини та населені пункти, що розташовані неподалік від лінії зіткнення. Найбільше потерпає Куп’янський напрямок. У Куп'янську та смт Куп'янськ-Вузловий обстрілами пошкоджені приватні будинки. Також під ворожим вогнем були населені пункти Харківського та Чугуївського районів.

Херсонська область

У регіоні троє людей дістали поранення від російських атак.

Окупанти 50 разів обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти області потерпали від атак з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Звільнений Херсон ворог атакував 23 рази, розповів очільник військової адміністрації регіону Ярослав Янушевич.

Додав, що ворожі снаряди влучили в медичний заклад, дитсадок, хлібзавод, складські приміщення, приватні та багатоквартирні будинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: