Двоє людей загинули від російських атак 28 грудня

i133700
ілюстративне фото

Минулої доби окупанти вбили двоє мирних мешканців України. Ще дванадцятьох поранили.

Про це повідомив Кирило Тимошенко, який є заступником глави Офісу президента України.

Він розповів, що одна людина загинула через російські обстріли на Запоріжжі. Вночі ворог вчергове обстріляв передмістя Запоріжжя. Ракетами зруйновані кілька будівель, пошкоджені газогін та лінія електропостачання. На щастя обійшлося без жертв, уточнив глава військової адміністрації регіону Олександр Старух.

Одна людина загинула на Херсонщині. У регіоні від ворожих атак також є дев'ятеро поранених.

Ярослав Янушевич, який очолює ОВА, розповідає, що минулої доби, 28 грудня, окупанти 49 разів обстріляли територію Херсонщини. Ворог гатив по мирних населених пунктах області з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Херсон ворог атакував 12 разів. Ворожі снаряди влучили у приватні та багатоквартирні будинки. Вчора росіяни вбили 1 людину, 9 жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Серед поранених – 10-річна дитина. Хлопчика у середньому стані важкості з мінно-вибуховою травмою та множинними осколковими пораненнями доставили до лікарні. Йому надали необхідну меддопомогу.

А-от на Харківщині троє людей зазнали поранень, зокрема двоє - підірвались на міні, залишеній окупантами. Вчора зранку ворог завдав ракетного удару по Слобідському району Харкова. Пошкоджені адміністративні та виробничі будівлі. Поранення отримав чоловік 48 років. Він госпіталізований з вибуховою травмою, стан - середньої тяжкості, каже очільник військової адміністрації Олег Синєгубов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: