«Терапія роду в умовах війни» від Sunshine At Home

психотерапія
Зображення з сайту depositphotos.com

Війна – це глобальна подія, яка деструктивно вплинула на життя кожного громадянина країни. Цей руйнівний вплив спрямовано як на фізичний аспект, так безпосередньо й на психоемоційний стан людини. Під час воєнного стану важливо володіти навичками самоконтролю, базовими навичками конструктивного мислення та поведінки. Сформувати міцний імунітет до зовнішніх впливів, постійного тиску інформаційних каналів допоможе лише власне бажання контролювати потік мислення. Курс «Терапія роду в умовах війни» на Платформі Sunshine At Home допоможе процесу зміцнення ментального здоров'я в такий важкий для всіх час. Курс допомагає встановити важливі закономірності з урахуванням подій, що відбуваються, і правильно розставити життєві пріоритети. Діяльність Платформи спрямована на високоякісну психотерапію та виховання здорового та осмисленого покоління.

У чому суть курсу?

Базовий курс розкриває тему генетичної спадковості, що має вплив на формування нинішнього покоління. Війна як масштабне деструктивне явище є результатом та наслідком попередніх періодів життя.

Програма включає правила фізичного виживання під час воєнного стану, розкриває зміст того, як слід поводитися на окупованих територіях, як діяти, якщо ви є внутрішньо переміщеною особою. Допомагає впоратися з таким явищем, як синдром провини вцілілого, поширеного під час воєнних дій. Особлива увага приділяється негенетичній спадщині громадян України. Автор курсу закликає зберігати культуру та незалежність нашої держави.

Загалом курс сповнений корисної інформації про психічне здоров'я кожного з нас, нові можливості відкриваються завдяки самостійній корекції мислення. Навчання надає можливість розібратися в собі й виявити індивідуальні особливості психіки, знаючи, як правильно їх використовувати. Терапія не розповість вам у деталях, як знайти сенс життя, проте спрямує енергію у потрібне русло та допоможе систематизувати своє мислення, сформувати стратегію індивідуального досягнення успіху в житті, усунути зайві перешкоди під час розумових процесів, відсікти другорядні та непотрібні дії на шляху до досягнення мети.

Максим Валентинович Колесніченко є автором унікального курсу «Терапія роду в умовах війни». Висококваліфікований спеціаліст із багаторічним стажем роботи у психотерапії також проводить індивідуальні консультації.

Як відбувається терапія?

Під час курсу надаються всі необхідні матеріали, є можливість конспектувати. Після закінчення всі конспекти та відео залишаються у вас в архіві з подальшою можливістю перегляду. Терапевтичний курс триває 10 місяців. Автор курсу пропонує ефективне групове спілкування у форматі zoom-конференції, під час якої можна поставити власні запитання та миттєво отримати відповідь. Вам надається свій особистий щоденник прогресу, в якому фіксується динаміка змін вашого мислення. Приєднатися до курсу можна будь-коли, незалежно від того, коли він розпочався. Після придбання курсу вам надається доступ до архіву для перегляду попередніх лекцій. Після закінчення курсу всім учасникам видається сертифікат.

Довгостроковість терапії дозволяє якісно та без поспіху опрацювати своє мислення з отриманням бажаних результатів на відміну від швидких бліц-курсів. Крім того, ви можете безкоштовно ознайомитися зі вступом до курсу і зрозуміти, чи потрібен він вам. Для цього знадобиться лише зареєструватися на курс і підписатися на оновлення.

Здійснювати оплату за курс можна різними зручними для вас способами. Оплачуйте відразу повністю, авансом або щомісяця та приєднуйтесь до занять тоді, коли вам буде зручно – вам буде надано цілодобовий доступ до всіх матеріалів. Авансовий платіж залежить від кількості вже записаних лекцій на момент покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: