Вода, світло та трамваї: як у Львові пережили 10 масовану атаку ворога

IMG_0221
Ілюстративне фото. Автор: Микита Печеник

Після ранкових російських ударів по Львівщині в обласному центрі вимушено зупинили водопостачання, вимкнули тепло і, відповідно, світло. Станом на обід поступово відновлюють живлення.

Про це розповів міський голова Андрій Садовий на брифінгу щодо наслідків ворожої атаки.

Каже, що на місцях працюють комунальники, які опікуються відновленням.

Усі тролейбуси вже курсують на маршрутах. Водночас трамвай №3 їздить за зміненим маршрутом, адже на контактну мережу впало дерево. Це тимчасові незручності, попередили у Львівелектротранс.

ТЕЦ-1 і ТЕЦ-2 починають нормально працювати, тому люди будуть з теплом.

Зникла й вода. Зараз завдяки дизельгенерації її отримують мешканці перших поверхів. Поступово тиск підніматиметься і до вечора всім городянам відновлять її постачання.

Садовий говорить, що у разі відсутності світла воду зможуть отримувати 95% мешканців, однак лише ті, хто мешкає у квартирах на перших поверхах.

Нагадуємо, вранці 29 грудня росіяни завдали по Україні десятого масованого удару. За даними Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, силам ППО вдалося збити 54 зі 69 ракет, які випустили окупанти. За інформацією Львівської ОВА, дві ракети влучили в об’єкти інфраструктури в області. Ворог випустив по регіону шість ракет, чотири з яких збили сили протиповітряної оборони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: