ППО знищила майже всі російські ракети, які випустили окупанти по Україні 29 грудня

ракета
Ілюстрація

У Повітряних силах Збройних сил України уточнили, що ворог випустив по Україні 29 грудня 70 крилатих ракет. Нагадаємо, росіяни завдали по країні вже десятого масованого удару.

Там також заявили, що було ліквідовано 58 з-поміж усіх, які атакували українські міста.

Розповіли, що на Сході українська ППО знищила три безпілотники та російський вертоліт Мі-8. А ще один безпілотник – «Орлан-10» знищено на Київщині саме під час ракетної атаки.

«Окупанти планували використати БпЛА для здійснення повітряної розвідки та виявлення позицій української ППО. Тож закликаємо громадян не публікувати дані про обстріли, позиції наших ППО та іншу чутливу інформацію, яку ворог обов’язково використає для наступних атак», - пояснюють у командуванні.

Що передувало?

Вранці 29 грудня росіяни завдали по Україні десятого масованого удару. Під прицілом опинилась критична інфраструктура країни. За даними Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, силам ППО вдалося збити 54 зі 69 ракет, які випустили окупанти. У Офісі президента наступного дня заявили, що жертвами обстрілів стали четверо людей, а ще вісім - зазнали поранень. Ідеться про цивільних з Донеччини, Херсонщини, Харківщини та Прикарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: