Кабмін затвердив новий порядок військового обліку призовників

zoda_gov_ua_9_650x410

Кабінет міністрів 30 грудня затвердив новий порядок військового обліку призовників, військовозобов’язаних і резервістів.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

"Затверджено новий Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військово-зобов’язаних та резервістів. Порядком, серед іншого, передбачено здійснення ведення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів державними органами, підприємствами, установами та організаціями за списками персонального обліку відповідно до пропозицій Національного агентства з питань державної служби України та Державної служби статистики України" - йдеться у дописі.

Також Порядком удосконалено окремі питання взаємодії територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з органами державної влади, підприємствами, установами, організаціями у питаннях організації та ведення військового обліку.

Також Мельничук повідомив, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, які були надані військово-зобов’язаним та строки дії яких не закінчилися, продовжуються автоматично на три місяці.

Нагадаємо, що 15 чоловіків загинуло під час спроб незаконно виїхати з України під час воєнного стан

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: