Скільки ще в Україні протримається тепло і коли очікувати морозів

погода
Фото ілюстративне

Уже цього тижня стовпчики термометрів уночі сягатимуть до 10-15 градусів морозу, однак ще кілька днів у січні буде по-весняному тепло.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Каже, що така аномальна погода ще побуде в Україні.

«Температура повітря і сьогодні, і завтра протягом дня радуватиме привідкритими вікнами із п'янким весняним повітрям, приємними враженнями солідарності навіть атмосфери з українцями. Коли якась потолоч хоче нас морозити, а синє небо і яскраве сонце крутить їм свої небесні дулі. Насолоджуючись теплом на вулиці і в домівках, обов'язково не забудьте використати це тепло для максимальної економії електроенергії, яка йде на обігрів. Бо зима триває і, звичайно, ще будуть похолодання», - пише фахівчиня.

Досить тепло

Завтра, третього січня буде тепло. Прогнозують +7+12 градусів, на південному заході та в південній частині +9+14 градусів. Опади якісь суттєві завтра малоймовірні в більшості областей, на півдні, сході та в центрі - сонячні прояснення.

На Закарпатті та в Карпатах можливі локальні невеликі дощі.Вітер очікується західний, північно-західний, помірний, часом рвучкий, як навесні.

Повернення морозів

Нова, холодніша повітряна маса, почне заходитиме в Україну з 4-6 січня, говорить Наталка Діденко.

Морозний пік припаде на 7-9 січня, коли нічна температура повітря на сході та півночі може опускатися до -10-15 градусів.

І знову весняне тепло

Синоптикиня прогнозує. що холоди не затримаються. Уже з 10-го січня в Україні знову очікується потепління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: