росіяни обстріляли Краматорськ: постраждав чоловік

ВІЙНА

У вівторок, третього січня, окупанти завдали ракетного удару по Краматорську, що в Донецькій області. Унаслідок цього поранення отримав електрик, який працював у місті.

Про це повідомив Кирило Тимошенко, який є заступником глави Офісу президента України.

Нагадаємо, 3 січня російські війська обстріляли блокпост у Краматорську, внаслідок цього загинув 24-річний поліцейський. Також вранці росіяни вдарили по Кураховому. Одна людина загинула. Ще двоє - отримали поранення.

Яка ситуація на Донеччині?

У ніч проти третього січня росіяни стріляли вздовж лінії фронту у регіоні, так і по тилу, сказав вранці Павло Кириленко, очільник військової адміністрації регіону.

Трьох ударів зазнала віддалена від фронту Дружківка: зруйновано Льодову арену, пошкоджено будівлі МАН, автовокзал, церкву, житловий будинок та господарчі споруди. Одна людина поранена. Ще одна людина поранена у Краматорську — снаряд влучив у подвір'я приватного будинку.

Від російських ударів одна людина загинула у Бахмуті.

Як розгортаються події на фронті?

У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ сказано, що росіяни намагаються взяти під остаточний контроль Донеччину, а зусилля зосереджують на наступі на Бахмутському напрямкові. А на Лиманському та Авдіївському напрямках окупанти намагаються покращити тактичне положення. Не припиняються й обстріли мирних населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: