Як оформити онлайн-страховку для виїзду за кордон

Strahovka_1

Сьогоднішні реалії змушують багатьох українців шукати прихистку в інших країнах. Перебуваючи там люди можуть захворіти, з ними іноді трапляються нещасні випадки.

Часто за кордоном постає питання, де знайти клініку, за які кошти лікуватися. Ці проблеми будуть вирішені, якщо людина завчасно придбає поліс туристичного страхування. Далі розповімо, як це зробити, якщо вже виїхав з України.

Оформлення туристичної страховки онлайн – просто та зручно

Враховуючи вимоги сьогодення, провідні страхові компанії зробили все, щоб наші громадяни могли оформити туристичне страхування онлайн, і максимально спростили процедуру придбання страховки, яка дозволяє отримати медичну допомогу за кордоном. Наприклад, щоб оформити поліс від СК «УНІКА», достатньо зробити лише три кроки:

  • на офіційному сайті компанії обрати необхідну програму. Зауважимо, що вони можуть бути двох видів — стандартний варіант із покриттям більшості страхових випадків на суму 30 тис. євро та розширена програма для тих, хто планує займатися спортом, вести активний спосіб життя;
  • заповнити коротку інформацію про себе;
  • оплатити.

Буквально через 3–5 хвилин договір буде відправлено на електронну пошту. Додамо, що так само легко кожен клієнт СК «УНІКА» може заявити про настання страхового випадку й отримати медичну підтримку за кордоном.

Як працює страховка для виїзду за кордон

Суть цього виду страхування полягає в тому, що людина сплачує невеликий страховий внесок, а у випадку захворювання під час перебування за кордоном користується медичними послугами, за які вносить оплату страхова компанія.

Система налаштована так, що під час настання страхового випадку людині достатньо зв’язатися через телефон або месенджери з представником служби асистансу й повідомити про проблему. Далі лікар-консультант запитає про симптоми хвороби, підшукає адекватний варіант лікування (викличе бригаду невідкладної допомоги або запише на консультацію до лікаря в клініку). Крім того, буде оплачено надання необхідних медикаментів.

Такий формат допомоги дуже зручний для тих українців, які перебувають за кордоном із дітьми й не завжди готові викласти великі суми за медичне обслуговування.

Зауважимо, що гарантувати підтримку наших громадян можуть лише надійні компанії, які мають великий досвід роботи на страховому ринку, оформили партнерські відносини з асистувальними клініками в різних країнах світу. Прикладом такої організації є СК «УНІКА», яка стабільно працює в Україні вже понад 27 років та отримала винагороду від Міжнародної асоціації сертифікації ICERTIAS (Цюрих, Швейцарія) за зразкові відносини з клієнтами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: